The Bastard

The Bastard kwam onlangs met een nieuw model kamado, met het nieuwe model kwamen er ook veel verbeteringen. Verbeteringen op de onderdelen:
- Asbakje
- Handvat
- Scharniersysteem
- Kolenmand
- Topvent
- Zijtafeltjes
- Thermometer
- Onderstel
- Vilt
- Roosters
- Multilevel systeem (grills op hoogte verstelbaar)


Deze verbeteringen zijn erg ingrijpend, dat kan ik u per onderdeel uitleggen
Het nieuwe asbakje zorgt ervoor dat u niet meer met een aspook in het ventilatiegaatje hoeft, u hoeft slechts het asbakje eruit te halen en leeg te gooien.
Het handvat is nu langer, waardoor er meer ruimte is voor de hand en het handvat meer functioneerd als een hefboom waardoor de dome lichter lijkt.
Het scharniersysteem is verbeterd, op deze manier doet de scharnier meer voor u wat betreft het tillen.
De kolenmand zorgt voor beter hergebruik van kolen, bij deze kolenmand hoeft u slechts even te schudden en u houd goede herbruikbare kolen over.
Topvent is van design veranderd, door dit design wordt het mogelijk uw Bastard harder op te stoken en is het topvent minder breekbaar.
De zijtafeltjes zijn van ander soort hardhout gemaakt, daardoor zijn ze krasbestendiger en steviger.
Thermometer is nu beter af te lezen.
Het vilt is wat verbeterd en gaat daardoor langer mee.
De roosters zijn veel zwaarder uitgevoerd, waardoor de bbq er veel stoerder uitziet, maar wat ook zorgt voor degelijkheid.
Het multilevel systeem, waar het vorige model erg incompleet werd verkocht is dit model een stuk meer compleet. Met dit systeem kunt u gaan werken met koude en warme gebieden, kunt u direct en indirect koken of gewoon grillen en dat teglijkertijd.
Onderstel (n.v.t. bij de stand-alone modellen) Het nieuwe onderstel is een stuk degelijker uitgevoerd en is daardoor stabieler.

Weergave
The Bastard compact 2200

The Bastard compact 2200

The Bastard compact 2200 incl. staander

499.95 
€ 349.90